Sex Bağımlısı Ünlüler

David Duchovny
Rol aldığı Californication adlı TV şovunun gösterimi sırasında gerçek hayatta da dizide canlandırdığı karakter gibi bir seks bağımlısı olduğunu açıkladı. Bu yüzden eşiyle arası açıldı. Ayrılacakları söylendi. Ama aktör tedavi gördü eşiyle de arası düzeldi.

Michael Douglas
O da 1990'ların başında seks bağımlısı olduğunu açıklamıştı. Uzun bir süre tedavi gören Douglas, bu alışkanlığından kurtuldu.
Charlie Sheen
O da bir seks bağımlısıydı. Sheen cinsellik yaşamaya başladığı andan itibaren 5 bin kadınla birlikte olduğunu açıklamıştı... Aktör yıllar içinde tedavi gördü ve bu bağımlılığından kurtuldu.
Amy Winehouse
Uyuşturucu bağımlısı olduğunu bilmeyen yok. Geçen yıl eski asistanının açıklamalarıyla bir seks bağımlısı olduğu da ortaya çıktı. Winehouse çıktığı uzun tatilin ardından şimdi biraz daha uslu bir yaşam sürdürüyor.Robbie Williams
Ünlü şarkıcı da seks bağımlısıydı.. Hatta bir ara Londra'daki ünlü Hyde Park civarında bu amaçla geceyarısından sonra seferlere çıktığı da söylenmişti.
Lindsay Lohan
Lohan da bir ara sekse bağımlı olduğunu yalnız başına uyuyamadığını söylenmişti. Lohan'ın bağımlılığı bu kadarla sınırlı değil. Genç yıldız uyuşturucu ve sigara bağımlısı aynı zamanda.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Acıların Kadını : Bergen

Linda Lovelace